PalmaresVerbouwing Broerenkerk, Zwolle 2013.
Met deze foto werd de jaarlijkse fotowedstrijd van het fotocollectief Salon '69 uit Kampen gewonnen. Het thema was: Nieuwe Helden. Mijn titel: Op zoek naar nieuwe helden.


In 2008 werd de Martien Coppensprijs voor reportagefotografie gewonnen samen met de leden van het fotocollectief Salon '69 rond Stefan Lanjouw.

In 2005 werd de Lelyprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds toegekend aan de Vrienden van Schokland.
Van 2001 tot 2013 maakte Hans Hollestelle deel uit van het bestuur van de Vrienden van Schokland.
De prijs wordt toegekend aan mensen die zich belangeloos inzetten voor cultuur in de provincie Flevoland.

In 2012 werd een in 2008 gemaakte panoramafoto van het waterfront van de stad Kampen door het Stadsarchief van Kampen opgevraagd als archiefstuk.


Het Grafisch Atelier Kampen (GRAK) is in 2015 jaar gestart met een wedstrijd voor het ontwerpen van een zeefdruk. Op 7 januari 2016 kreeg Hans Hollestelle de prijs uitgereikt voor zijn ontwerp van een zeefdruk met als thema: "2015 alweer voorbij. Heb ik wat gemist?". De titel van het werk is "Aylan Kurdi".
Als prijs ontving hij een zeefdruk gemaakt van zijn ontwerp en een trofee.

Het boek De thesaurus van Gramsbergen van uitgeverij de IJsselacademie waarvoor de boekverzorging werd uitgevoerd, won in 2010 de "Originaliteitsprijs" bij de verkiezing van het "Boek van Overijssel" over het jaar 2010.


Eén van de foto's van de winnende serie van vijf van de Martien Coppensprijs 2008. Thema: Tafelen.

In 1997 werd door de Consumentenbond de zwangerschapstest verkozen tot "Beste Koop" waarvoor de gebruiksaanwijzing werd geschreven en getekend: gebruiksaanwijzing.